Bannister verstevigt fundamenten met Eveline Van Laere, partner Bouw- en ondernemingsrecht

Het Bannister bestuur kondigt kondigen met veel trots de toetreding van Eveline Van Laere tot het Bannister management aan.

Eveline studeerde met onderscheiding af aan de Katholieke Universiteit in Leuven en bouwde de afgelopen jaren een imposante carrière op. Als partner binnen Bannister zal zij, in samenwerking met Herbert Felix, het departement ondernemings- en bouwrecht leiden, daarnaast zal Eveline ook alle dossiers inzake voedselveiligheid behartigen. Met de komst van meester Van Laere verstekt het kantoor zijn unieke positie als gerenommeerde legal one stop shop.

Eveline is een absolute versterking voor de expertise van het kantoor en bovendien verwelkomt Bannister met Eveline de allereerste vrouwelijke partner!

Ondernemingsrecht

 

Eveline neemt samen met Herbert Felix de leiding over het departement ondernemingsrecht. Het team staat ondernemers bij in de breedste zin, van het opstellen van contracten, over het verstrekken van to the point advies en de verdediging voor de ondernemingsrechtbanken. Meester Felix en meester Van Laere zullen een krachtige tandem vormen waardoor de professionele cliënten van het kantoor nog beter geserviced zullen worden.

Bouwrecht

 

Verschillende bouwactoren zoals promotoren, architecten en immomakelaars kunnen bij Eveline en haar team terecht voor advies of procedures met betrekking tot koop, (handels-)huur, aanneming, appartementsmede-eigendom enzoverder. Eveline is bijzonder beslagen in procedurevoering, een skill die uitstekend tot zijn recht komt in deze materie.

Foodlaw

Daarnaast heeft Eveline zich gespecialiseerd in “foodlaw”. Ze heeft brede expertise in het bijstaan van restaurantsuitbaters, fabrikanten en groothandelaars in discussies met betrekking tot voedselveiligheid.

Met Eveline haalt Bannister dus een stevige portie female legal power binnen. Een mooie volgende stap in de voortdurende expansie van het kantoor!

U kan Eveline Van Laere contacteren via eveline.vanlaere@bannister.be