Strafrecht

Strafrecht

Het departement strafrecht bestaat uit een uitgebreid team van ervaren specialisten en wordt met veel passie geleid door Jorgen Van Laer, die een uitstekende reputatie geniet bij de rechtbanken.

In 2017 werd het kantoor verkozen tot ‘Criminal Law Firm of the Year in Belgium.’ De bekroning van een bijzonder oog voor detail en een doorgedreven dossierkennis die onze strafrechtadvocaten typeert.

Het team strafrecht

Bannister Advocaten heeft reeds opgetreden in diverse spraakmakende processen. Nochtans zal de pers enkel opgezocht worden indien uw zaak hier baat bij heeft. Discretie wordt hoog in het vaandel gedragen.

Het team strafrecht biedt bijstand en vertegenwoordiging in strafrechtelijke procesvoering voor zowel (vermeende) plegers als voor slachtoffers van strafbare feiten.

Zowel in de loop van het strafrechtelijk onderzoek, als tijdens de eigenlijke procedure staat Bannister Advocaten u bij. Het team verleent ook bijstand bij een verhoor bij de politie.

Jorgen Van Laer

Meer info

Sociaal strafrecht

Het sociaal strafrecht sanctioneert op strafrechtelijke vlak inbreuken op de sociale wetgeving. Door de steeds strenger wordende bestraffing is een gespecialiseerde begeleiding na een inspectie essentieel. Bannister Advocaten verleent bijstand bij een verhoor bij de sociale inspectie en de politie, begeleidt u doorheen het administratief of strafrechtelijk onderzoek en verdedigt uw belangen voor de correctionele rechtbank.

Op de volgende websites kan u meer gedetailleerde informatie bekomen over de inhoudelijke werking ons strafrechtdepartement ;