Huur, vastgoed & bouwrecht

Huur, vastgoed & bouwrecht​

Het huurrecht omvat diverse onderdelen zoals de woninghuur, handelshuur, huur van specifieke goederen. Bannister Advocaten staat zowel ter beschikking van de verhuurder als de huurder voor het opstellen of nakijken van deze huurovereenkomsten, zodat deze aan alle wettelijke en juridische vereisten voldoet en uw belangen op perfecte wijze veilig stelt.

Ook in geval van conflict kan u op onze diensten beroep doen. Wij ondersteunen en begeleiden u van a tot z, ook tijdens procedures voor de bevoegde rechtbanken.

Bannister Advocaten begeleidt u eveneens bij de realisatie van vastgoedprojecten. Dit kan gaan van de opmaak van contracten met de verschillende actoren in het vastgoedproces; het voeren van onderhandelingen; … kortom een algehele begeleiding en bijstand.

In geval van problemen en discussies met betrekking tot bouwdossiers (hetzij met betrekking tot nieuwbouw, renovatie, aankoop – verkoop panden, …), en die aanleiding geven tot bijv. gerechtelijke procedures, aansprakelijkheden van bouwactoren, … verleent Bannister Advocaten u bijstand.

Herbert Felix

Meer info

Eveline Van Laere

Meer info