Eveline Van Laere

Partner

Eveline studeerde met onderscheiding af aan de Katholieke Universiteit in Leuven en bouwde de afgelopen jaren een imposante carrière op. 

Ondernemingsrecht

Eveline neemt samen met Herbert Felix de leiding over het departement ondernemingsrecht. Het team staat ondernemers bij in de breedste zin, van het opstellen van contracten, over het verstrekken van to the point advies en de verdediging voor de ondernemingsrechtbanken. Meester Felix en meester Van Laere zullen een krachtige tandem vormen waardoor de professionele cliënten van het kantoor nog beter geserviced zullen worden.

Bouwrecht

Verschillende bouwactoren zoals promotoren, architecten en immomakelaars kunnen bij Eveline en haar team terecht voor advies of procedures met betrekking tot koop, (handels-)huur, aanneming, appartementsmede-eigendom enzoverder. Eveline is bijzonder beslagen in procedurevoering, een skill die uitstekend tot zijn recht komt in deze materie.

Foodlaw

Daarnaast heeft Eveline zich gespecialiseerd in “foodlaw”. Ze heeft brede expertise in het bijstaan van restaurantsuitbaters, fabrikanten en groothandelaars in discussies met betrekking tot voedselveiligheid.

Voorkeurmateries 
Ondernemingsrecht
Bouwrecht
Huurrecht
Contracten
Foodlaw