Bob Davits

Erkend Bemiddelaar

Bob Davits is onafhankelijk bemiddelaar bij Bannister waar hij samen met Véronique De Coninck  bemiddelingsdossiers zal behartigen.

Bob heeft ondertussen reeds 15 jaar ervaring in de openbare sector waar hij zich heeft gespecialiseerd in bemiddeling bij interne en externe conflicten, zoals daar zijn conflicten binnen teams, tussen leidinggevenden en teamleden maar ook conflicten tussen burgers en de overheid.

Deze jarenlange praktijkervaring werd verder uitgediept waarbij Bob in 2020 zijn postgraduaat basisopleiding bemiddeling aan de Universiteit Antwerpen heeft behaald om dan vervolgens in 2021 en 2022 succesvol de specialisatiemodules burgerlijke en handelszaken te beëindigen zodat hij thans is erkend als bemiddelaar door de Federale Bemiddelingscommissie.

Daarnaast is Bob actief als vrijwillig burenbemiddelaar voor de Gemeente Zwijndrecht.

Bob hanteert een zeer menselijke en laagdrempelige aanpak en heeft steeds oog voor de belangen van de partijen. Zijn rustige uitstraling en sterk empathisch vermogen maken dat hij conflicten op de meest gepaste manier kan hanteren. Hierbij draagt hij discretie hoog in het vaandel.

Voorkeurmateries
Bemiddeling