Manon Cop gepromoveerd tot Junior Partner

Manon Cop, aan boord bij Bannister sinds 2019 en drijvende kracht achter het departement zedenzaken is door de Bannister Raad van Bestuur benoemd tot junior partner. Met haar groot enthousiasme en een toegewijde praktijkervaring heeft Manon niet alleen haar stempel gedrukt op spraakmakende dossiers, maar heeft ze ook, samen met Bannister-bezieler Jorgen Van Laer, vorm gegeven aan het niche-departement zedenzaken.

Haar inzet voor het recht gaat ver. Manon heeft zich met vastberadenheid toegelegd op zedenzaken. Haar benoeming tot junior partner markeert een erkenning van haar inspanningen en expertise op dit uiterst gevoelige rechtsgebied.

Manon gelooft sterk in het principe dat iedereen recht heeft op verdediging, en haar toewijding aan zowel verdachten als slachtoffers blijkt uit haar grondige en zorgvuldige aanpak van dossiers. Respect en vertrouwen staan centraal in haar interacties met cliënten, en ze neemt de tijd om elk dossier uitgebreid te bespreken.

Met Manon als junior partner bij Bannister Advocaten wordt niet alleen haar eigen succes gevierd, maar wordt ook een nieuwe standaard gezet voor de professionaliteit binnen dit specifieke strafrechtdomein, dat vaak gekenmerkt wordt door complexiteit en gevoeligheid.

Het Bannister Management wenst Manon veel succes!