Bannister verwelkomt nieuwe generatie vennoten

Jorgen Van Laer kondigt met trots de toetreding van vier nieuwe advocaat-vennoten tot de Bannister-clan aan. Herbert Felix, Maxim Korthoudt, Thomas Machtelinckx en Steven Van Geert, allen reeds enige tijd werkzaam in ons kantoor, traden in april 2022 toe als vennoten.

Multidisciplinair powerteam


Herbert Felix
 startte zijn carrière bij Bannister in 2020. Zowel zijn indrukwekkend palmares bij gerenommeerde advocatenkantoren als zijn ervaring in privé-bedrijven en financiële instellingen maken van Herbert een topadvocaat in het vennootschapsrecht.

Maxim Korthoudt staat sinds de opstart van het kantoor aan het hoofd van het departement arbeids- en sociaalzekerheidsrecht. Als jonge, ambitieuze en betrokken advocaat combineert hij een doorgedreven juridische kennis met een persoonlijke en doelgerichte aanpak.

Ook Thomas Machtelinckx werkt van bij de opstart bij Bannister. Als hoofd van het departement aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht behartigt hij met juridische precisie de belangen van zijn cliënten. Zijn specifieke expertise en theoretische kennis maken van hem een referentie in het verkeersrecht.

En tenslotte Steven Van Geert, die aan het hoofd van het departement familierecht en familiaal vermogensrecht staat. Zijn rechtskundige accuraatheid, betrokkenheid en inlevingsvermogen zorgen ervoor dat hij maximaal kan inspelen op de persoonlijke noden van zijn cliënten.

Nieuwe koers varen

Samen met Bannister-oprichter Jorgen Van Laer zullen deze 4 nieuwe vennoten Bannister een nieuw tijdperk inloodsen. Met de nakende verhuis naar het iconische Hansahuis is het kantoor meer dan ooit klaar voor de toekomst. Deze “power up” is dan ook een logische volgende stap in de versterking van de multidisciplinaire en geïntegreerde aanpak die deze “not so average”-lawfirm kenmerkt.

Zelf interesse in een job in een uitdagende en ambitieuze omgeving vol doorgroeimogelijkheden?
Check de openstaande vacatures bij Bannister hier!