Bannister versterkt departement familierecht met Véronique De Coninck

Véronique De Coninck vervoegt sinds 4 januari het departement familierecht onder leiding van Steven Van Geert. Steven en Véronique zijn geen vreemden voor elkaar en toonden zich in het verleden al als succesvolle familierecht-tandem.

Wij kijken erg uit naar de samenwerking met Véronique en stelden haar als snelle kennismaking 3 powervragen. Let’s meet Véronique!

Waarom familierecht, Véronique?
VDC: “Familierecht is voor mij de logische keuze. Al vroeg op de universiteit wist ik dat ik in deze rechtstak verder zou gaan, na mijn stage zette ik mijn gekozen route dan ook doelbewust verder. Absoluut doorslaggevend voor mijn keuze was het persoonlijke contact. Ik ben iemand die graag met mensen samenwerkt en ik hou van het dagelijkse contact met mijn cliënten.”

Waarom koos je voor Bannister?
VDC: “Simpel! Eerst en vooral omdat ik in het verleden al samenwerkte met Steven. We vormden een geolied team en ik weet dat onze “cocktail” dus goed zit. Daarnaast kijk ik er ook echt naar uit om mee te draaien in een relatief jong kantoor, een kantoor met ambitie en een kantoor met ballen. Samen met Steven het departement familierecht verder op de kaart zetten zie ik als fijne uitdaging. En dat Bannister “not your average law firm” is, is me na dag één al duidelijk…”

Tot slot, wat geeft jou een kick?
VDC: “Topprestaties, en daarmee bedoel ik: ingewikkelde zaken die bij aanvang een “mission impossible” lijken op het einde van de rit winnen. Dat geeft me écht energie, voor mezelf maar ook voor mijn cliënten. En privé? Daar zijn mijn nieuw vastgoedproject en mijn 4 kindjes absolute energieboosters… maar soms ook energievreters (lacht).”

 6 januari 2021