Bannister barst uit zijn voegen en trekt naar de Scheldekaaien

Sinds het advocatenkantoor in 2020 omgedoopt werd van VLVM tot Bannister Advocaten kent het een enorme expansie. Zo groeide het team van 5 advocaten naar 24 advocaten, ook de equipe administratief personeel nam proportioneel in aantal toe. En die groei zal zich het komende jaar onverminderd verderzetten. Het gevolg? Het kantoor aan de Frankrijklei werd gewoon te klein.

Grootste multidisciplinair kantoor in Antwerpen

Het 24-koppig advocatenteam is actief in verscheidene rechtstakken, zo vind je bij Bannister specialisten in het strafrecht, familierecht, arbeidsrecht, verzekerings-en aansprakelijkheidsrecht en het vennootschapsrecht. “Die multidisciplinariteit maakt ons de one stop shop voor juridische dienstverlening” aldus oprichter en gevierd strafpleiter Jorgen Van Laer. “Met de brede expertise die we in huis hebben kunnen we een breed scala aan cliënten adviseren en bijstaan“. De advocaten bij Bannister kijken geregeld over het ‘muurtje’ van hun eigen discipline, die geïntegreerde aanpak is een meerwaarde die door cliënten geapprecieerd wordt.

Hansahuis

Het high end adovcatenkantoor trekt naar het Hansahuis, een imposant en geschiedenisrijk gebouw aan de Scheldekaaien ter hoogte van het Steen. Junior Partner en hoofd van de afdeling Familierecht, Steven Van Geert, begeleidt de overstap naar de nieuwe kantoren. “Onze nieuwe kantoren worden een aangename plaats om te werken en een veilige omgeving om onze cliënten in alle discretie te ontvangen. Het zal een verademing zijn, want de huidige kantoren op de Frankrijklei zijn nu écht te klein geworden”. Het monumentale gebouw staat bekend als een ankerpunt aan de Schelde, een mooie knipoog naar wat Bannister voor zijn cliënten wil zijn, een veilige en vertrouwde haven.


Volg Bannister op Facebook, Instagram en LinkedIn om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Hoe is Bannister te bereiken? 


Nieuw postadres vanaf 1 april 2022

Bannister Advocaten
Suikerrui 5
2000 Antwerpen